top of page
  • Tot wanneer kan ik een bestelling plaatsen ?
    Aangezien de taarten en andere zoetigheden 100% artisanaal worden bereid en ik deze met zorg wil afleveren, vraagt dit enige voorbereiding. Bestel daarom op tijd ! Heb je een bepaalde datum in gedachten ? Bestel je taart dan zeker 2 weken op voorhand zodat ik dit kan opnemen in mijn planning (ik neem geen last minute bestellingen aan). Je datum is énkel bevestigd wanneer ik de betaling heb ontvangen én je van mij een bevestigingsmail van je datum hebt gekregen.
  • Kan ik mijn bestelling annuleren ?
    Er kan geannuleerd worden, 1 week voor je ophaaldatum. Wanneer je de bestelling al betaald had, dan wordt het hele bedrag teruggestort. Na deze termijn wordt er geen terugstorting gedaan - dit om eventuele kosten die al gemaakt werden, te dekken.
  • Hoe kan ik betalen ?
    Er wordt een voorschot gevraagd dat binnen de 48h op de rekening dient te staan - gegevens zullen bij orderbevestiging vermeld worden. Eenmaal het geld ontvangen, kan ik aan de slag. Wanneer het geld niet op tijd wordt ontvangen, wordt je plaats terug vrijgegeven.
  • Kan de taart geleverd worden ?
    Ik lever geen taarten, deze dienen opgehaald te worden. We spreken vooraf een ophalingsmoment af. Afhalingen op vrijdag zijn op afspraak, in het weekend is dat tussen 10-12h.
  • Hoe kan ik mijn taart het best bewaren ?
    Alle taarten worden vers gemaakt, het zou dan ook zonde zijn om deze niet op de juiste manier te bewaren. Bewaren kan gewoon in de koelkast. Ze blijven 2-3 dagen goed. Tip: haal de taart een uurtje voor consumptie uit de koelkast zodat deze kan acclimatiseren.
  • Kan ik glutenvrij/vegan bestellen ?
    Nee, dit is momenteel niet mogelijk wegens een mogelijke cross contaminatie.
  • Kan mijn taart zoals de foto worden nagemaakt?
    Foto's die je meestuurt met het formulier, worden ter inspiratie gebruikt en worden niet letterlijk nagemaakt. Elke bakker heeft zijn/haar eigen stijl, dit dient gerespecteerd te worden.
  • Welke basiscake maak je ?
    Ik maak een vaste cake - dus géén biscuit. Voor stapeltaarten is dit het beste en meteen ook het stevigste.
  • Niet de taart gevonden die je zocht/bestelling voor grote groepen ?
    Geen probleem, ik sta open voor suggesties ! Stuur me een mailtje met daarin je wensen. Ik contacteer je nadien zo spoedig mogelijk zodat we uitgebreid de mogelijkheden kunnen bespreken en ik zo een aangepaste offerte voor je kan opmaken. Ik maak geen fondant taarten - ik gebruik een luchtige botercrème (al dan niet gekleurd). Versieringen kunnen wel uit fondant bestaan.
  • Aansprakelijkheid
    Ik laat steeds de taart zien voor ik ze met je meegeef. Is er dan iets niet in orde, dan kan ik nog enkele aanpassingen doorvoeren. Eenmaal de taart overhandigd, is Sweet Sins niet meer aanprakelijk voor mogelijke beschadigingen - ook niet tijdens het vervoer. De klant is ook steeds verantwoordelijk om zijn/haar gasten te informeren over mogelijke allergieën.
bottom of page